Uw vereiste minimale uitkeringen (RMD's) zijn officieel uitgesteld

10 Jan 2023

Uw vereiste minimale uitkeringen (RMD's) zijn officieel uitgesteld

SECURE 2.0 Act vertraagt ​​de start van vereiste minimumuitkeringen (RMD's)

De SECURE 2.0 Act, ondertekend door president Biden in december 2022, bevat tientallen wijzigingen in voorzieningen met betrekking tot belastingvoordeel pensioenrekeningen. Een van de belangrijkste wijzigingen is een bepaling, die op 1 januari van dit jaar in werking is getreden, die uitstelt tot de leeftijd van 73 wanneer rekeninghouders moeten beginnen met het nemen van de vereiste minimale uitkeringen (RMD's) van hun 401 (k) of IRA. De wet voorziet ook in meer RMD-vertragingen in de komende 10 jaar.

Overweeg een gratis match met een doorgelichte financiële adviseur bij het maken of wijzigen van een pensioenplan.

Wat zijn RMD's?

U betaalt geen belasting over het geld in uw IRA of 401(k) wanneer u het invoert, daarom worden deze rekeningen beschouwd als fiscaal voordelige pensioenrekeningen. In plaats daarvan betaalt u belasting wanneer u het geld bij pensionering opneemt. Het geld wordt bij pensionering belast volgens uw huidige belastingschijf. Dit is gunstig als u na uw pensionering in een lagere belastingschijf valt dan toen u het geld voor het eerst verdiende.

Als u al uw geld in uw IRA zou laten, zou het uiteindelijk in aanmerking komen om te worden doorgegeven als erfenis en misschien onbelast eindigen, iets wat de Internal Revenue Service (IRS) ervoor zorgt dat dit niet gebeurt. De RMD dwingt je om wat geld op te nemen terwijl het nog belastbaar is.

Voordat de SECURE 2.0 Act, of de Securing a Strong Retirement Act, in wet werd ondertekend, moest u RMD's nemen na het jaar waarin u 72 wordt of 70,5 als u geboren bent vóór 1 juli 1949.

Wat Washington heeft veranderd aan RMD's

SECURE 2.0 Act vertraagt ​​de start van de vereiste minimumuitkeringen (RMD's)

Vanaf 1 januari 2023 is de leeftijd waarop u RMD's moet gaan gebruiken verhoogd. De nieuw aangenomen wet bepaalt dat als u in 2023 72 wordt, u nu tot april 2025 de tijd heeft om uw eerste opname te doen. Als u in 2023 73 wordt, heeft u april 2024 om geld van uw rekening af te schrijven. De wet bepaalt ook dat de leeftijd stijgt naar 74 in 2029 en stijgt naar 75 vanaf 2033.

Deze wijzigingen zijn van toepassing op verschillende accounts:

De meeste 401(k)- en 403(b)-abonnementen

Traditionele IRA's

SEP IRA's

EENVOUDIGE IRA's

Rollover IRA's

De meeste kleine zakelijke accounts

Verhaal gaat verder

Voorzichtigheid is geboden

Profiteren van SECURE 2.0 Act-bepalingen om RMD's uit te stellen, kan betekenen dat u later een groter bedrag moet opnemen en mogelijk meer belasting moet betalen wanneer u uw RMD's start. Dat komt omdat als uw accountsaldo is blijven groeien, u waarschijnlijk minder jaren zult hebben om uw opnames te voltooien, en dat betekent op zijn beurt dat opnames later hoger zouden zijn. Bovendien kunnen grotere opnames uw Medicare-premies verhogen.

De nieuwe bepalingen kunnen ook gevolgen hebben voor begunstigden van 18 jaar of ouder die geen partner zijn. Door RMD's zo lang mogelijk uit te stellen zodat het over te maken bedrag groter is dan onder de vorige regels, zouden begunstigden 10 jaar de tijd hebben om hun geld op te nemen nadat de oorspronkelijke rekeninghouder is overleden, op voorwaarde dat het overlijden plaatsvindt na 2019. Met andere woorden, niet - begunstigden van echtgenoten kunnen te maken krijgen met grotere verplichte opnames, vooral als ze in hoge belastingschijven vallen.

Waar het op neerkomt

SECURE 2.0 Act vertraagt ​​de start van vereiste minimale uitkeringen (RMD's)

De SECURE 2.0 Act geeft uw belastingvoordeelrekening meer tijd om belastingvrij te groeien voordat u geld moet opnemen en dus belasting over dat geld moet betalen. Verder maakt de wet de weg vrij voor meer RMD-vertragingen in 2029 en 2033. Voordat u besluit ten volle te profiteren van de nieuwe bepalingen, moet u goed nadenken over de fiscale gevolgen hiervan. Dat is met name het geval als uw kinderen die de rekening zullen erven, vanwege het tijdschema van 10 jaar gedwongen kunnen worden zulke grote uitkeringen te doen dat ze hierdoor aan zware belastingen worden onderworpen.

Tips voor pensionering

Een financieel adviseur kan u inzicht en begeleiding bieden bij het nemen van financiële beslissingen tijdens uw pensionering of bij de voorbereiding op uw pensioen. Als u nog geen financieel adviseur heeft, hoeft het niet moeilijk te zijn om er een te vinden. De gratis tool van SmartAsset koppelt u aan maximaal drie doorgelichte financiële adviseurs die uw regio bedienen, en u kunt uw adviseur-matches gratis interviewen om te beslissen welke de juiste voor u is. Als u klaar bent om een ​​adviseur te vinden die u kan helpen uw financiële doelen te bereiken, ga dan nu aan de slag.

Gebruik onze gratis pensioencalculator om snel een schatting te krijgen van wat u nodig heeft om uw uitgaven te dekken nadat u het personeelsbestand heeft verlaten.

Fotocredit: ©iStock.com/designer491, ©iStock.com/Cebolla4, ©iStock.com/monkeybusinessimages

Het bericht Uw vereiste minimumdistributies (RMD's) zijn officieel uitgesteld verscheen eerst op SmartAsset Blog.